Кропивницький: перед міською владою стоїть питання модернізації електротранспорту в обласному центрі

Серпень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

Прийняті міською радою зміни до міського бюджету і до галузевих програм соціально – економічного розвитку Кропивницького дадуть можливість вирішити низку надзвичайно важливих для громади питань.

На цьому акцентував увагу міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 1 серпня.
Одним із пріоритетних завдань, яке стоїть сьогодні перед міською владою є модернізація електротранспорту в обласному центрі.
- Ми зробили перший крок – повернули стратегічне транспортне підприємство у комунальну власність, - відзначив очільник міста.

Послідовно маємо зробити наступний: провести модернізацію тролейбусного парку. Без цього неможливий подальший розвиток підприємства і пов’язане з цим підвищення якості пасажирських перевезень. І зробимо ми це прозоро, відкрито через організацію системи тендерних процедур.

Андрій Райкович доручив профільному управлінню розвитку транспорту та зв’язку невідкладно завершити тендерні процедури, а поки вони триватимуть – перевірити стан сучасної електромережі в господарстві підприємства.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool