Кропивницький: пенсіонери отримали листи від кандидата в депутати ВР (ФОТО)

Липень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

На цьому тижні у поштових скриньках мешканців міста Кропивницький з'явилися персональні листи, повідомляє FOTOINFORM.NET

«Відкриваю поштову скриньку, а там мені лист від Юлії Володимирівни. У цьому листі розповідається, що у мене низька пенсія і вона незаконна, бо по закону не можна платити пенсію нижче прожиткового мінімуму, який на сьогодні повинен складати 3094 гривні. А значить мене ошукали, сплачуючи мізерні виплати. А потім йде агітація за одного із місцевих кандидатів у депутати Верховної Ради»,- розповідає мешканка міста Кропивницький.

Зараз кандидати у депутати проводять різні агітаційні заходи. Хтось просто агітує та зустрічається з виборцями, а хтось додає до цього ще «листи щастя», як їх називають у народі.

Тільки виникає питання, як кандидати знають персональні дані та який розмір у кропивничан пенсія?

кропивницький


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool