Кропивницький: патрульні затримали 3-х нетверезих водіїв

Березень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

У ніч з 17 на 18 березня полісмени затримали 3-х водіїв, які осмілилися сісти за кермо напідпитку.

Близько 20-ї години вечора, патрульні отримали інформацію про ймовірно нетверезого водія, який керує автомобілем Daewoo Lanos. Даний транспортний засіб виявили та зупинили на вулиці Біляєва. Під час спілкування з 33-річним водієм, інспектори поміти у нього явні ознаки сп’яніння. Перевірка на алкотетестері показала результат – 2,03 проміле алкоголю в крові, що в 10 разів перевищує норму. На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Інший водій, намагаючись уникнути відповідальності, вирішив втекти від патрульних. Інцидент стався близько 21-ї години вечора. Охоронці порядку отримали інформацію про ймовірно нетверезого водія автомобіля «Москвич», який розїжджає вулицямиобласного центру. Виявили даний транспортний засіб на вулиці Короленка. Помітивши службовий автомобіль, водій додав швидкості та почав тікати.На вимогу зупинитися керманич не реагував. Розпочалося переслідування автомобіля. Втікач їхав на великій швидкості вулицями Кропивницького, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Зупинити водія вдалося лише на виїзді з міста. Затриманий 22-річний керманич погодився пройти тест на вміст алкоголю в крові – він виявився позитивним (0, 76 проміле). Крім того, порушник взагалі не мав прав на керування автомобілем. На чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку) КУпАП, ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування) КУпАП та ч.1 ст. 130 (Крування у стані сп’яніння) КУпАП.

Близько 22-ї години, патрульні знову отримали орієнтування про ймовірно нетверезого водія автомобіля ВАЗ-2101. Зупинили даний транспортний засіб на вулиці Жадова. Водій мав явні ознаки алкоголного сп’яніння. Перевірка на алкотестері це підтвердила – 1,66 проміле алкоголю в крові, що у 8 разів перевищує норму алкоголю в крові. Крім того, у 40-річного водія були відсутні не лише реєстраційні документи на транспортний засіб, але і водійське посвідчення. Для встановлення особи, чоловіка було доставлено до міського відділу поліції та складено адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, ч.1 ст.126 (Керування без відповідних докуменів) КУпАП.

Патрульні Кропивницького нагадують – алкоголь і кермо несумісні! Водії, будьте відповідальні, не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool