Кропивницький: Олексій Родіонов був гостем телепрограми «Ранкова кава»

Вересень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

17 вересня, у День рятівника, в прямому ефірі телеканалу «Кіровоград» перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов спілкувався із ведучими шоу «Ранкова кава».

У святковий для кожного рятувальника день Олексій Родіонов говорив про те, що потрапляючи у небезпечну ситуацію, вихід із якої самотужки знайти неможливо, людина сподівається, в першу чергу, на тих, для кого порятунок людей – це професія та сенс життя.

Рятувальники без зволікань вирушають на допомогу за першим покликом. Проте діяльність Служби порятунку набагато ширша та цікавіша, ніж уявляє собі пересічний громадянин. 

Олексій Родіонов відповів на питання, яке цікавить багатьох випускників: «Як потрапити до Служби порятунку та які критерії відбору?»

Також мова йшла про місце жінок в Управлінні ДСНС в області та обов’язки, які вони виконують. Крім того, ведучі телешоу поцікавились спецтехнікою, яка була представлена під час відзначення Дня міста Кропивницький, і перший заступник начальника Управління охарактеризував можливості та призначення пожежно-рятувальної техніки Кіровоградського гарнізону.

І саме сьогодні у програмі відбулась прем’єра кліпу «Я – рятувальник», знятий силами Управління ДСНС в області до Дня рятівника.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool