Кропивницький: ОДА ініціює внесення змін до обласного бюджету-2017

Жовтень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

На окремих напрямках, що потребують додаткового фінансування із обласного бюджету, звернув увагу голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час апаратної наради.

"В першу чергу, ми хочемо виділити 1 мільйон гривень для придбання необхідного запасу ліків, щоб реагувати на можливість підвищення рівня захворювання на грип та ГРВІ", - зазначив посадовець.
Крім цього, частину коштів передбачається профінансувати на вирішення нагальних проблем гемодіалізного відділення обласної лікарні. Тут вийшов з ладу апарат для очистки води, що коштує більше 300 тис. грн.

"Також ми пропонуємо вже сьогодні передбачити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на проекти, що будуть реалізовуватись у тому числі й в 2018 році, щоб у проектантів був час розробити якісні документи і наступного року при надходженні необхідного фінансування можна було одразу розпочати будівництво".

Керівник області відзначив, що процес підготовки проекту змін до головного фінансового документу відбувається прозоро із залученням усіх сторін.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool