Кропивницький: Національний університет обирає королеву!

Листопад 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Цього року у Центральноукраїнському національному технічному університеті відбудеться Х ювілейний конкурс «Королева національного 2016».

 

Вже 10 років організатори конкурсу: Профспілковий комітет студентів та Студклуб, влаштовують для студентів та гостей конкурсу незабутнє шоу, та дарують свято краси!

12 дівчат боротимуться за корону найгарнішої та титул «Королева національного 2016»! Традиційно за 3 конкурсні виходи, журі має визначитись, та обрати найкращу.

І звісно, неможливо створити гарне шоу без допомоги людей, яких називають спонсорами та меценатами. Організатори висловлюють подяку постійним друзям та партнерам, але цього року хочеться особливо подякувати людям, які носять гордий статус Генерального! Отже, подяка Головному меценату заходу – секретарю Міської ради, громадському діячу Табалову Андрію Олександровичу, Генеральному спонсору – компанії-дистриб’ютеру побутової хімії та засобів гігієни у нашому регіоні «Прайм Трейд», Генеральному партнеру - «Спілці вірмен України», в особі Хачатряна Тиграна Самвеловича

Отож, якщо ви бажаєте гарно провести час, насолодитись красою та шоу-програмою, просто відволіктись від щоденних проблем, приходьте! Буде цікаво та весело. Лотереї для гостей від партнерів конкурсу та гарне шоу на сцені!

24 жовтня, актова зала ЦНТУ (КНТУ), початок о 17:00. Вхід вільний!

Королева національного 2016


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool