Кропивницький: надзвичайні події з 9 по 10 серпня

Серпень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

Устинівський р-н, с. Березівка: виникла пожежа 65 м2 покрівлі безгосподачої споруди, 3 м2 покрівлі житлового будинку та 2 га сухої трави на прилеглій території. Причина - встановлюється.

Вільшанський р-н, с. Добре, за межами населеного пункту: виникла пожежа 150 м2 господарчої споруди, що не експлуатується. Причина - встановлюється.
Маловисківський р-н, с. Новопавлівка: виникла пожежа 7,5 м2 господарчої споруди та 2 м3 дров на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Бобринець, за межами населеного пункту: виникла пожежа 0,5 га сухої трави на відкритій території. м. Олександрія: виникла пожежа 50 м2 сухої трави та сміття на відкритій території. Долинський р-н, с. Братолюбівка: виникла пожежа 1 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
смт Устинівка: виникла пожежа 0,4 га сухої трави на відкритій території. Причина - встановлюється.
Гайворонський р-н, с.Ташлик: виникла пожежа 3,5 га пожнивних залишків на полі. Причина - встановлюється.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool