Кропивницький: надзвичайні події з 8 по 9 лютого

Лютий 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

Знам’янський р-н, с. Дмитрівка: виникла пожежа підлоги на площі 6 м2 та домашніх речей у кімнаті приватного житлового будинку.

На місці пожежі виявлено тіла 2 загиблих, чоловіка 1976 р.н. та жінки 1975 р.н. Причина пожежі та обставини смерті встановлюються.
смт Олександрівка: Виникла пожежа 0,04 м2 пластикового оздоблення біля лобового скла автомобіля «Great Wall Haval». Причина – встановлюється.

Компаніївський р-н, с. Живанівка: Виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в житловому будинку. Причина – встановлюється.

За минулу добу рятувальники підпорядкованих підрозділів Долинського, Бобринецького, Петрівського, Маловисківського, Добровеличківського, Новомиргородського, Гайворонського, Благовіщенського, Олександрійського, Устинівського районів та м. Кропивницький 17 разів залучались для надання допомоги водіям на дорогах та визволили із снігового полону 28 автомобілів, з них 20 вантажних та 7 легкових та 1 мікроавтобус.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool