Кропивницький: надзвичайні події з 6 по 10 січня

Січень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

м. Олександрія: виникла пожежа 12 м2 покрівлі гаража та автомобіля ЗАЗ-1102 на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
м. Бобринець: виникла пожежа 40 м2 речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка, 1955 р.н. Причина пожежі та смерті чоловіка встановлюється.
Новоукраїнський р-н, с. Рівне: виникла пожежа оздоблення дверей приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
Новоукраїнський р-н, с. Приют: виникла пожежа 4 м2 речей домашнього вжитку в квартирі одноповерхового житлового будинку. Причина – встановлюється.
смт Олександрівка: виникла пожежа 12 м2 речей домашнього вжитку в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Знам’янський р-н, с. Юхимове: виникла пожежа 1 м2 балки перекриття житлового будинку на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Світловодська: виникла пожежа 40 м2 речей домашнього вжитку в підвальному приміщенні 9-поверхового житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул Волкова: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кропивницький, вул. Чорновола: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кропивницький, вул. Сугокліївська: виникла пожежа 35 м2 перекриття прибудови до житлового будинку на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Євгена Тельнова: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відчиненню дверей квартири.
м. Кропивницький, пров. Експериментальний: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по відчиненню дверей квартири
м. Кропивницький, вул. Чміленка: підрозділами ДПРЗ-1 надано допомогу по демонтажу металевої огорожі з даху адміністративної будівлі.
Олександрівський р-н, смт Олександрівка: підрозділом ДПРЧ-29 надано допомогу по відкриванню дверей приватного житлового будинку.
Олександрійський р-н, с. Гайок: виникла пожежа 40 м2 даху та перекриття житлового будинку на території приватного домоволодіння власник встановлюється. На місці виявлено труп чоловіка, 1962 р.н. Причина пожежі та смерті встановлюється.
Новоукраїнський р-н, с. Глодоси: виникла пожежа 4 м2 перекриття житлового будинку на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Кіровоград, Фортечний р-н, вул. Попова: виникла пожежа 0,5 м2 електрощитової на сходовій клітині дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – встановлюються.
Олександрівський р-н, с. Соснівка: виникла пожежа 48 м2 перекриття та покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Знам’янський р-н, с. Богданівка: виникла пожежа 3 м2 ліжка та речей домашнього вжитку в житловому будинку на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, Фортечний р-н, вул. Вокзальна: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
За даний період рятувальники підпорядкованих підрозділів У ДСНС України у Кіровоградській області 114 разів надавали допомогу по буксируванню та вилученню автотранспорту із заметів на території м. Кропивницького та області.
Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

Посилання на прес-службу Управління ДСНС в області обов’язкове


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool