Кропивницький: надзвичайні події з 5 по 6 січня

Січень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

Устинівський р-н, с. Брусівка: виникла пожежа 1 м2 дивану та речей домашнього вжитку в житловому будинку. Причина пожежі встановлюється.

м. Кропивницький, вул. Яновського: виникла пожежа 20 м2 покрівлі та 40 м2 внутрішнього оздоблення стін та стелі металевої споруди. Причина – встановлюється.
смт Олександрівка: підрозділом ДПРЧ-29 надано допомогу по відчиненню вхідних дверей приватного житлового будинку.
м. Кропивницький, вул. Преображенська: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу по демеркурізації ртуті з розбитого термометра.
смт Устинівка: підрозділом ДПРЧ-22 надано допомогу по буксируванню легкового автомобіля «Ford» з кювету на проїжджу частину.
м. Новомиргород: підрозділом ДПРЧ-25 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «Reno» з ускладненої ділянки дороги.
м. Кропивницький, пров. Семенівський: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню вхідних дверей приватного житлового будинку.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool