Кропивницький: надзвичайні події з 31 травня по 1 червня

Червень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Олександрія: виникла пожежа 50 м2 покрівлі 30 м2 речей домашнього вжитку в неексплуатованому житловому будинку. Причина пожежі встановлюється.
Кіровоградський р-н, Веселівська с/р: виникла пожежа 200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – встановлюється.
Маловисківський р-н, с. Оникієве: виникла пожежа 200 кг соломи на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Джерельна: виникла пожежа 30 м2 сміття на відкритій території. Причина – встановлюється.
м. Олександрія: виникла пожежа 3 м2 речей домашнього вжитку та 8 м2 обшивки балкону в квартирі на 5-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Причина – встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Грузьке: виникла пожежа 50 м2 покрівлі житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЗ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Знам’янка, вул. Осадчого (відкрита територія): групою піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС у Кіровоградській області знищено ВНП часів Другої світової війни, а саме: 23 мм артилерійський снаряд – 53 од., 88 мм артилерійський снаряд – 1 од., 82 мм мінометна міна – 1од.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool