Кропивницький: надзвичайні події з 3 по 6 березня

Березень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

03.03.2017
м. Світловодськ: надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
Онуфріївський район, автодорога Онуфріївка-Камбурліївка: надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «DAF» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.
Олександрійський район, автодорога Олександрія-Знам′янка, біля с. Веселе: падано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «Renault» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.

04.03.2017
Знам’янський р-н, смт Знам’янка Друга: виникла пожежа вантажного автомобіля. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Соборна: виникла пожежа 35 м2 речей домашнього вжитку та 80 м2 покрівлі господарчої будівлі. Під час пожежі врятовано чоловіка 1974 р.н. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, пров. Карпатський: виникла пожежа 30 м2 покрівлі та перекриття надвірної споруди на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
смт Голованівськ: виникла пожежа автомобіля «ВАЗ-2108» та 54 м2 перекриття гаража на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Приміська: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по вилученню корови з ями.

05.03.2017
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кропивницький, Миколаївський пляж: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по буксируванню автомобіля «ВАЗ 2106» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.
м. Новомиргород: виникла пожежа 40 м2 шиферної покрівлі господарчої споруди та газової плити в домоволодінні. Причина – встановлюється.
смт Петрове: виникла пожежа скутера в гаражі на території домоволодіння. Причина – встановлюється.
смт Олександрівка, біля р. Оситна: виникла пожежа 30 м2 сухого очерету на відкритій території. Причина – встановлюється.
Олександрійський р-н, с. Головківка: виникла пожежа 9 м2 дерев’яної споруди та 200 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, садове товариство «Комунальник»: виникла пожежа 2 м2 домашніх речей у надвірній споруді та 10 м2 сухої трави на відкритій території біля дачного будинку. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, садове товариство «Аграрник»: виникла пожежа 100 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – встановлюється.
м. Олександрія: виникла пожежа 6 м2 надвірної споруди та 4 м2 домашніх речей в домоволодінні. Причина – встановлюється.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
смт Новоархангельськ: підрозділом ДПРЧ-31 надано допомогу по буксируванню автомобіля «КАМАЗ» з ускладненої ділянки дороги.
м. Кропивницький, садове товариство «Аграрник»: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по зніманню профільної покрівлі дачного будинку, яка внаслідок сильного вітру злетіла і повисла на електричному стовпі.
м. Кропивницький, вул. Попова: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кропивницький, вул. Леваневського: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на проїжджу частину.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool