Кропивницький: надзвичайні події з 28 по 29 грудня

Грудень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

м. Кропивницький, вул. Є. Тельнова: виникла пожежа моторного відсіку і панелі приладів автомобіля ГАЗ. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Ентузіастів: виникла пожежа 12 м2 домашніх речей на горищі господарчої споруди і бані на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.

Олександрійський р-н, с. Березівка: виникла пожежа 5 м2 сміття в безгосподарчому житловому будинку. Причина – встановлюється.
Долинський р-н, траса Кривий Ріг-Кропивницький, біля с. Братолюбівка: виникла пожежа легкового автомобіля «Lanos». Причина – встановлюється.

Гайворонський р-н, смт Завалля, р. Південний Буг: виявлено загиблого чоловіка, 1963 р.н., місцевого мешканця, тіло якого рятувальниками спільно з місцевим населенням вилучено з водойми. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool