Кропивницький: надзвичайні події з 27 по 28 квітня

Квітень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 831 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

м. Гайворон: виникла пожежа 10 м2 господарчої споруди та 3 м3 дров на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
Знам’янський р-н, с. Долино-Кам’янка: виникла пожежа 50 м2 сінника та 5 т сіна на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
смт Петрове: виникла пожежа 8 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Новомиргородський р-н, с. Кам’янка: виникла пожежа 36 м2 сінника та 800 кг соломи на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
смт Онуфріївка, за межами населеного пункту: виникла пожежа 250 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – встановлюється.
Олександрійський р-н, с. Щасливе: виникла пожежа 76 м2 дерев’яних надвірних споруд. Причина – встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Аджамка: виникла пожежа 2 м2 дерева на відкритій території. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Єгорова: виникла пожежа 5 м2 сміття на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Джерельна: виникла пожежа 100 м2 очерету на відкритій території. Причина – встановлюється.
Голованівський р-н, с. Журавлинка: виникла пожежа 63 м2 покрівлі господарчої споруди, 6 м2 сінника та 2 т сіна на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Бобринецький р-н, с. Ставровка: виникла пожежа 30 м2 господарчої споруди та 3 м3 дров на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool