Кропивницький: надзвичайні події з 26 по 27 квітня

Квітень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

Новомиргородський р-н, с. Оситна: виникла пожежа 30 м2 покрівлі господарчої споруди та соломи на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.

Знам’янський р-н, біля с. Богданівка: виникла пожежа 1,5 м2 кабіни трактора К-701. Причина – встановлюється.
м. Долинська: виникла пожежа 24 м2 гаража та легкового автомобіля ВАЗ-2106 в ньому. На місці пожежі травмовано господаря 1966 р.н., якого госпіталізовано до Долинської ЦРЛ. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницкий, садове товариство ім. Тимірязєва: виникла пожежа 12 м2 надвірної споруди на території дачної ділянки. Причина – встановлюється.
Новомиргородський р-н, с. Тишківка: виникла пожежа 5 м2 покрівлі та речей домашнього вжитку в житловому будинку. Причина – встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Вільне, відкрита територія: виникла пожежа 500 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Юрія Коваленка: виникла пожежа 20 м2 сміття та 10 м2 обмотки в теплотрасі. Причина – встановлюється.
м. Гайворон: підрозділом ДПРЧ-21 надано допомогу по демонтажу балконної рами, яка загрожувала падінням з балкону 5 поверху 5-поверхового житлового будинку.

Кіровоградський р-н, біля с. Покровське: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по ліквідації наслідків ДТП за участю двох легкових автомобілів.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool