Кропивницький: надзвичайні події з 24 по 25 жовтня

Жовтень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Мала Виска: виникла пожежа 1 м2 домашніх речей житловому будинку, що не не експлуатується. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Добровеличківський р-н, с. Піщаний Брід: виникла пожежа 30 м2 сінника та 5 тонн тюкованого сіна на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Новоархангельський р-н, с. Орлове: виникла пожежа 25 м2 домашніх речей в житловому будинку, внаслідок чого травмовано дружину господаря 1936 р.н., яку доставлено до місцевої ЦРЛ. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Родимцева: виникла пожежа 5 м2 сміття на відкритій території. м. Кропивницький, вул. Вокзальна: виникла пожежа 1 м2 сухого листя на відкритій території. Олександрійський р-н, с. Недогарки: виникла пожежа 50 м2 сухої трави на відкритій території. Кіровоградський р-н, біля с. Підгайці: виникла пожежа 400 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Новомиргород: виникла пожежа 1 м2 домашніх речей в житловому будинку, що не екплуатується. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Врятовано житловий будинок.
м. Світловодськ: виникла пожежа 1 м2 домашніх речей в житловому будинку, внаслідок чого травмовано чоловіка 1956 р.н., якого госпіталізовано до місцевої ЦРЛ. Орієнтовна причина пожежі – необережне поводження з вогнем травмованого при курінні.
Знам’янський р-н, с. Богданівка: виникла пожежа 50 м2 сінника та 6 м2 покрівлі гаражу на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, пл. Дружби Народів: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу комунальним службам міста по відкачці води з підвального приміщення багатоповерхового житлового будинку.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool