Кропивницький: надзвичайні події з 20 по 22 серпня

Серпень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

20 серпня – Кіровоградський р-н, біля с. Миколаївки: виникла пожежа 1 га сухої трави на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу по демонтажу оздоблення будівлі, яке загрожувало падінням.

21 серпня - Новоукраїнський р-н, с. Захарівка: виникла пожежа сінника та 4 т соломи і сіна на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Бобринецький р-н, с. Свердлове: виникла пожежа 12 м2 облицювання господарчої споруди та 35 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
Добровеличківський р-н, с. Тишківка: виникла пожежа 4,6 га пожнивних залишків на полі. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по демеркурізації ртуті з розбитого медичного термометру.
смт. Новоархангельськ біля місцевого ставу: підрозділом ДПРЧ-31 надано допомогу по вилученню мікроавтобусу Ford Transit з кювету на безпечну ділянку дороги.

22 серпня - Новоукраїнський р-н, біля с. Захарівка: виникла пожежа 50 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Бобринецький р-н, с. Павлогірківка: виникла пожежа 2 га сухої трави на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Яновського: виникла пожежа 2 м2 сміття в домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
м. Мала Виска: виникла пожежа 15 м2 покрівлі літньої кухні. Причина – коротке замикання електромережі.
м. Долинська: виникла пожежа 30 м2 покрівлі господарчої споруди в домоволодінні. Причина – коротке замикання електромережі.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool