Кропивницький: надзвичайні події з 20 по 21 лютого

Лютий 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Гайворон: виникла пожежа 0,5 м електромережі в приватному гаражі на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
Маловисківський р-н, с. Заповідне: виникла пожежа 2 м2 речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку. В результаті пожежі травмовано громадянку 1956 р.н, яку госпіталізовано до Маловисківської центральної районної лікарні. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Енергетиків: виникла пожежа 1 м3 залишків насіння у металевому бункері для збору лузги. Причина – встановлюється.
Маловисківський р-н, с. Велика Виска: підрозділом ДПРЧ-23 надано допомогу по ліквідації наслідків ДТП за участю вантажних автомобілів «MAN» та «Renault».

Прес-служба Управління Державної служби України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool