Кропивницький: надзвичайні події з 20 по 21 грудня

Грудень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Олександрія: виникла пожежа моторного відсіку автомобіля «Mersedes Vito». В результаті пожежі травмовано власника (опіки пальців рук легкого ступеня, госпіталізація не проводилась. Причина пожежі встановлюється.

Устинівський р-н, с. Криничувата: виникла пожежа 1 м2 дивана в житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка 1980 р.н. Причина пожежі та смерті встановлюється.

Долинський р-н, с. Марфівка, місцевий ставок: особовим складом водолазно-рятувального відділення АРЗСП та ДПРЧ-20 вилучено з водойми тіло загиблого чоловіка 1959 р.н. Обставини загибелі встановлюються.
Новоархангельський р-н, біля хутора Арделеве: підрозділом ДПРЧ-31 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля «УАЗ» з кювету.

Добровеличківський р-н, біля с. Тернове: підрозділом ДПРЧ-15 надано допомогу по буксируванню з кювету вантажного автомобіля «DAF» та легкового автомобіля «Москвич».
Петрівський р-н, біля с. Новий Стародуб: підрозділом ДПРЧ-32 надано допомогу по буксируванню легкового автомобіля «Renault» з ускладненої ділянки дороги.

м. Кропивницький: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу по відкриванню вхідних дверей квартири.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool