Кропивницький: надзвичайні події з 2 по 3 серпня

Серпень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Кропивницький: виникло 2 пожежі сміття на відкритій території загальною площею 55 м2. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Знам’янський р-н, Мошоринська с/р: виникла пожежа 4 га пожнивних залишків на полі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Устинівський р-н, с. Брусівка: виникла пожежа 1 га пожнивних залишків на полі. Добровеличківський р-н, м. Помічна: виникла пожежа 400 м2 пожнивних залишків на полі. Причина – встановлюється.
м. Олександрія: виникла пожежа 300 м2 сухої трави на відкритій території. м. Долинська: виникло 2 пожежі сухої трави на відкритій території загальною площею 2,5 га. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Олександрія, дачний кооператив: виникла пожежа 5 м2 перекриття дачного будинку. Причина – встановлюється.
м. Долинська: виникла пожежа моторного відсіку автомобіля Audi A8 та правого переднього колеса автомобіля Mitsubishi Outlander. Причина – встановлюється.
Петрівський р-н, с. Олександрівка, місцевий став: виявлено загиблого чоловіка 1973 р.н., тіло якого місцевим населенням вилучено з водойми. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються.
м. Кропивницький: по вул. Кропивницького та вул. Миколи Смоленчука підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню двох дерев, які впали на проїжджу частину; по вул. Ушакова – по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, яка впала на покрівлю приватного житлового будинку; по вул. Архангельська та вул. Пашутінська надано допомогу по прибиранню гілок, які впали на повітряну лінію електропередач.
Знам’янський р-н, Суботцівська с/р: підрозділом ДПРЧ-18 надано допомогу по буксируванню автомобілів Opel Vectra та Skoda Octavia з ускладненої ділянки дороги на безпечну.
м. Знам’янка: підрозділом ДПРЧ-18 надано допомогу по відкриванню вхідних дверей.

Прес-служба Управління Державної служби Україниз надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool