Кропивницький: надзвичайні події з 2 по 3 листопада

Листопад 03, 2016 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

Петрівський р-н, с. Новий Стародуб: виникла пожежа 2 м2 постільних речей та 2 м2 підлоги в приватному житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло господаря. Причина пожежі встановлюється.
м. Бобринець: виникла пожежа 7 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Соборна: виникла пожежа 6 м2 господарчої споруди приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Бобринецький р-н, с. Західне: виникла пожежа 20 м2 речей домашнього вжитку та майна в приватному житловому будинку. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Панаса Михалевича: виявлено ВНП часів Другої світової війни: ручна граната Ф-1 - 1 од. Знешкодження ВНП заплановано на 03.11.2016.
м. Гайворон: підрозділом ДПРЧ-21 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерев які загрожували падінням на проїжджу частину.
м. Кропивницький, вул. Шатила: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу по відкачці води з підвального приміщення 9-поверхового житлового будинку.
м. Кропивницький, вул. Павлоградська: підрозділом ДПРЧ-6 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кропивницький, вул. Пацаєва: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по зняттю з даху прибудови житлової багатоповерхівки та транспортуванню до карети швидкої допомоги травмованої жінки.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool