Кропивницький: надзвичайні події з 19 по 21 листопада

Листопад 21, 2016 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

Вільшанський р-н, с. Добре: виникла пожежа 6 м2 речей домашнього вжитку в літній кухні на території приватного домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
м. Новоукраїнка: виникла пожежа 15 м2 покрівлі та 40 м2 майна і речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку. На місці пожежі виявлено труп чоловіка 1974 року народження. Причина – встановлюється.
Долинський р-н, с. Кірове: виникла пожежа 24 м2 покрівлі та речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку. Причина – встановлюється.
Добровеличківський р-н, с. Перчунове: виникла пожежа 24 м2 покрівлі господарчої споруди та 1,8 т сіна на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Олександрівський р-н, с. Родниківка: виникла пожежа 48 м2 покрівлі господарчої споруди та 10 т сіна на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
смт Устинівка: підрозділом ДПРЧ-22 надано допомогу по спилюванню дерева, яке загржувало падінням на пішохідну доріжку на території ЗОШ №1.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
Долинський р-н, с. Новогригорівка Перша: виникла пожежа 10 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
Бобринецький р-н, с. Дібровка: виникла пожежа 2 м2 внутрішнього оздоблення в житловому будинку. Причина – встановлюється.
Знам’янський р-н, с. Цибулеве: виникла пожежа 4 т сіна на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Маловисківський р-н, с. Хмельове: виникла пожежа 20 м2 сінника та 3 т сіна на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
м. Новомиргород: виникла пожежа 2 м2 перекриття житлового будинку. Причина – встановлюється.
Благовіщенський р-н, с. Великі Трояни: виникла пожежа 4 м2 ліжка та постільних речей в житловому будинку.
м. Гайворон: виникла пожежа 2 м2 перекриття житлового будинку. Причина – встановлюється.
Голованівський р-н, с. Ємилівка: виникла пожежа 40 м2 сінника та 10 т сіна і соломи на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Олександрійський р-н, с. Головківка: виникла пожежа 2 м2 перекриття приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
Добровеличківський р-н, м. Помічна: підрозділом ДПРЧ-16 надано допомогу по буксируванню легкового автомобіля «Рено», д.н. АМ 50-16 ВС з кювету на безпечну ділянку дороги.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool