Кропивницький: надзвичайні події з 18 по 19 серпня

Серпень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 666 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

смт Устинівка: виникла пожежа 1 га сухої трави на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Созонівка: виникла пожежа 300 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Долинський р-н, с. Першотравневе: виникла пожежа 1 т соломи на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Знам’янський р-н, с. Петрове: виникла пожежа 15 м2 покрівлі гаражу та 2-х мотоциклів в ньому на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
смт Новогородка: виникла пожежа 1 м2 підлоги літньої кухні та речей домашнього вжитку на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.

Новгородківський р-н, с. Куцівка: виявлено ВНП часів ІІ Світової війни, а саме: 152 мм артснаряд – 10 од.; 45 мм артснарядів – 1 од. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт АРЗСП заплановано на 19.08.2016.
м. Кропивницький, вул. Пацаєва: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відчиненню дверей квартири.
м. Кропивницький, вул. Яновського: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, яке загрожувало падінням на дитячий майданчик.
Кіровоградська міськрада, смт Нове: підрозділом ДПРЧ-4 надано допомогу по діставанню корови з колекторної ями.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool