Кропивницький: надзвичайні події з 11 по 14 листопада

Листопад 14, 2016 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Олександрія: виникла пожежа домашніх речей на площі 3 м2 у кімнаті приватного житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
Компаніївський р-н, с. Полтавка: виникла пожежа 45 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Созонівка, дачний кооператив «Колос»: виникла пожежа 20 м2 покрівлі дачного будинку. Причина – встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Соколівське: підрозділами ДПРЧ-2 та ДПРЧ-4 надано допомогу по буксируванню автомобіля ВАЗ-2108 з ускладненої ділянки дороги на безпечну.

м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11надано допомогу по демонтажу розбитого скла балконної рами на 7-му поверсі 9-поверхового житлового будинку, яке загрожувало падінням на тротуар.
Кіровоградська міськрада, смт Нове, вул. Металургів: підрозділом ДПРЧ-4 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
Благовіщенський р-н, біля с. Новоселиця, автошлях Одеса-Київ: підрозділом ДПРЧ-26 надано допомогу по буксируванню пошкодженого внаслідок ДТП автомобіля Mercedes Sprinter з проїжджої частини на узбіччя.
Маловисківський р-н, с. Плетений Ташлик: виникла 30 м2 сміття на відкритій території біля кладовища. Причина – встановлюється.
Олександрівський р-н, с. Бірки: виникла пожежа 58 м2 домашніх речей та покрівлі житлового будинку. Постраждалу громадянку 1937 року народження з опіками обличчя рук та спини 2-3 ступенів доставлено до ЦРЛ. Причина – встановлюється.

м. Олександрія: виникла пожежа 1 м2 постільних речей в квартирі на 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Олександрія: виникла пожежа 1 м2 обшивки дверей 2-х квартир на 8-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу працівникам швидкої медичної допомоги по транспортуванню хворого до карети медичної допомоги.
м. Світловодськ: підрозділом ДПРЧ-17 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Долинська: виникла пожежа 1 м2 домашніх речей в житловому будинку, що не експлуатується. Причина – встановлюється.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool