Кропивницький: надзвичайні події з 10 по 11 січня

Січень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

Знам’янський р-н, с. Макариха: виникла пожежа 20 м2 покрівлі літньої кухні та 10 м2 покрівлі дровника на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, вул. 1-а Лінія: виникла пожежа речей домашнього вжитку на площі 20 м2 в господарській споруді. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Інгуло-Набережна: виникла пожежа речей домашнього вжитку на площі 32 м2 у приватному житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка, 1978 р.н. Причина пожежі та смерті встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Жадова: виникла пожежа домашніх речей в квартирі на 4-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Квіткова: виникла пожежа 0,5 м2 покрівлі будівлі, що не експлуатується. Причина – встановлюється.
м. Олександрія: виникла пожежа 140 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Волкова: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
м. Кропивницький, вул. Полтавська: підрозділом ДПРЗ-1 проведено демеркуризацію в кімнаті квартири на 4-му поверсі 9-поверхового житлового будинку, в якій господарка розбила медичний термометр.
м. Кропивницький, вул. Інтернаціональна: підрозділом ДПРЗ-1 проведено демеркуризацію в кімнаті квартири на 1-му поверсі 1-поверхового житлового будинку, в якій господарка розбила медичний термометр.

За минулу добу підпорядковані підрозділи У ДСНС України у Кіровоградській області 25 разів виїжджали для надання допомоги водіям автотранспорту, що потрапив на ускладнені ділянки дороги.

Прес-служба Управління Державної служби Україниз надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool