Кропивницький на старті опалювального сезону

Жовтень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

Опалювальний сезон в Кропивницькому повинен початись без затримок. Сьогодні, під час апаратної наради, міський голова Андрій Райкович дав завдання комунальникам, аби тепло в будинках кропивничан та в соціальних закладах міста з’явилося вчасно,  без зривів.

Минулого четверга цю тему міські голови обговорювали на нараді у Прем’єр – Міністра України Володимира Гройсмана. Тоді Прем’єр зауважив, що підстав для провалу опалювального сезону в Україні немає.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Сьогодні Андрій Райкович ще раз звернув увагу керівників комунальних підприємств і керівників ЖЕО на необхідність активної підготовки  до зими, та передбачити можливість утеплення всіх приміщень. На державному рівні, підкреслив міський голова, триває завершальна фаза підготовки початку періоду опалення, готуються до укладання договори на постачання газу, вирішується формула відшкодування теплогенеруючим підприємствам різниці в тарифах. Завдання наших тепловиків – мати план реструктуризації власної заборгованості перед НАК “Нафтогаз України” і бути готовим його відстояти і підписати необхідні договори.

 Питання підготовки до зими я порушуватиму кожної апаратної наради, тому що наразі важливішої теми для комунального господарства міста не існує. До офіційного моменту початку опалювального сезону часу зовсім обмаль, зараз ЖЕО активно почали наповнювати в будинках системи водою, - відзначив очільник міста. - Відразу посипалися скарги на пориви в системах теплопостачання Я випадково звернув увагу на оголошення біля одного під’їзду багатоповерхівки. Написано таким дрібним  шрифтом, що навряд чи навіть молоді люди його побачать, а що говорити про похилих? Це серйозні речі, які необхідно відповідально організовувати.

Міський голова зазначив – гарантії, що не буде поривів – немає. Тож усі служби мають крок за кроком переходити на посилений режим роботи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool