Кропивницький: на «Шкільному» відбувся літературно-музичний вечір

Серпень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

В бібліотеці-філії№8, що на «Шкільному» мікрорайоні відбувся літературно-музичний вечір «Я син народу, що вгору йде» , присвячений 160 – річчю з дня народження Івана Франка. На заході були присутні юнаки та діти мікрорайону.

Напередодні у читальному залі була оформлена книжкова виставка «Безсмертя і велич Української трійці», один із розділів якої присвячений творчості Івана Франка.

Історичний гід «Великий каменяр» ознайомив присутніх із біографією Івана Франка. Вікторина «Апостол духу» дала можливість активізувати мислення гостей, поглибила їх інтерес до творчості Каменяра. Юнаки та діти активно брали участь у читанні віршів, згадали пісні на вірші поета та переслухали їх у сучасному виконанні.

Присутні залюбки взяли участь у заході, де показали свою креативність, висловили думки, щодо творчості поета.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool