Кропивницький: на під’їздах багатоповерхівок з`явилися об`яви з новими тарифами (ФОТО)

Квітень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1347 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 квітня, мешканці багатоповерхівок у мікрорайоні «Шкільний» побачили об`яви, в яких виставлені нові тарифи на квартплату.

Як повідомляють комунальні служби, новий тариф вступить в дію з 16 квітня 2017 року, та буде залежити від переліку та вартості надаваємих послуг. Так наприклад, для мешканців п’ятиповерхового будинку за адресою вул. Зінченка, 7 тариф тепер становить – 2 гривни 36 коп. До цього подорожчання мешканці цього будинку платили по тарифу – 1 грн.54 коп.

В основному ми живемо, коли тарифи дорожчають, а послуги зостаються на тому ж рівні. Хотілося, щоб із зростанням тарифів покращувалися й послуги. А то слюсаря не догукаєшься, вентиля у підвалах не замінюють, взимку погано посипають піском та ін.

читайте також: На Кіровоградщині ще не видають рецепти по програмі «Доступні ліки»

Кропивницький: на під’їздах багатоповерхівок з`явилися об`яви з новими тарифами


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool