Кропивницький: на Пацаєва ледь не зарізали чоловіка

Серпень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

В ніч на 13 серпня екіпаж патрульних отримав повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень чоловікові на вулиці Пацаєва.

Прибувши на місце, інспектори побачили потерпілого, якому вже надавали допомогу фахівці карети швидкої медичної допомоги.

Свідок розповів, що невідомий чоловік наніс постраждалому кілька ударів ножем в область живота та зник з місця події. При цьому він описав прикмети громадянина.
Охоронці порядку викликали на місце слідчо-оперативну. До їх приїзду патрульні почали обстежувати прилеглу територію з метою затримання зловмисника.
Неподалік, патрульні виявили чоловіка, який за описом співпадав з підозрюваним. Побачивши патрульних, чоловік почав тікати. Особу затримали – заявник і постраждалий впізнали втікача. 38-річного громадянина передали слідчим, йому загрожує кримінальна відповідальність.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool