Кропивницький: на Масляниківці вимагають виконати ремонт дороги і відновити зовнішнє освітлення

Жовтень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 782 | Коментарі: 0

Вулицю Квіткову у Кропивницькому вщент розмило дощами і пересуватися по ній стало неможливо ні транспорту, ні пішоходам.

Про це повідомив депутат міської ради Вадим Дрига під час наради з керівниками комунальних підприємств сьогодні, 17 жовтня.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

 Мешканці Масляниківки, де знаходиться вулиця Квіткова обурені, - відзначив Вадим Дрига. – І люди хочуть прийти з вимогою до міської влади.

Депутат звернув увагу, що він неодноразово звертався до головного управління ЖКГ з проханням передбачити кошти на ремонт покриття. Цього року у бюджеті вони були закладені, але через затягнуті тендерні процедури навряд чи будуть освоєні.

Крім того, Вадим Дрига звернув увагу на той факт, що Масляниківка залишилася без вуличного освітлення, після заміни електроопор спеціалістами “Кіровоградобленерго”. За інформацією директора КП «Міськсвітло» Дмитра Тотка, на відновлення зовнішнього освітлення після демонтажу енергетиками старих дротів, необхідно близько 7,5 кілометрів кабелю.

Заступник міського голови Олександр Мосін доручив головному управлінню ЖКГ оперативно виїхати на місце і запропонувати план вирішення проблеми. Крім того, кошти, заплановані на капітальний ремонт доріг, які не будуть освоєні через погодні умови, Олексаандр Мосін доручив перерозподілити у профільній галузевій програмі на відновлення зовнішнього освітлення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool