Кропивницький: на Ковалівці відбувся рейд (ФОТО)

Лютий 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

Одним з ефективних методів попередження пожеж у побуті та нещасних випадків на них є проведення з громадянами роз’яснювальних бесід.

Саме така робота і була проведена з мешканцями мікрорайону Ковалівка в обласному центрі.

На початку розмови фахівці рятувальної справи навели статистику загорань у житловому секторі на території Кіровоградщини та зокрема у м. Кропивницький. Окремо зупинившись на тому, що більша частина цих випадків стається через людську недбалість та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки. Тому варто постійно поновлювати свої знання у будь-якому віці.

До того ж, на території даного мікрорайону протікає річка Інгул та розташована штучна водойма, тому рятувальники нагадали громадянам і правила безпечної поведінки на кризі та біля водойм.

Роз’яснювальна робота з населенням триватиме постійно, оскільки працівники Управління ДСНС переконані, що саме довірлива розмова є запорукою попередження біди в оселях громадян.

Прес-служба У ДСНС в області

Одним з ефективних методів попередження пожеж у побуті та нещасних випадків на них є проведення з громадянами роз’яснювальних бесід.

Кропивницький: на Ковалівці відбувся рейд

Кропивницький: на Ковалівці відбувся рейд


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool