Кропивницький: на фінансову підтримку бізнесу заплановано 1 млн. грн.

Грудень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

Про це наголосив заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Коломійцев під час засідання Наглядової ради регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області.

На початку засідання заступник голови облдержадміністрації підвів підсумки підтримки підприємництва у поточному році.

Зокрема, у рамках затвердженої депутатами обласної ради у цьому році програми розвитку малого і середнього підприємництва у Кіровоградській області на 2016-2018 роки на фінансову підтримку бізнесу передбачені кошти у сумі 550 тис. грн. За цей період до Регіонального фонду підтримки підприємництва надійшло 9 заявок суб’єктів підприємництва щодо отримання фінансової підтримки бізнес-проектів для розгляді на конкурсній основі. Із п'яти поданих заявок, 3 - погоджено надання фінансової підтримки на впровадження бізнес – проектів. Зокрема: "Забезпечення котельно-пічним паливом опалювальних котелень комунальної, соціальної сфери, населення", ФО-П Чалапчій О.О. (учасник АТО), Благовіщенський район (впровадження альтернативних видів палива); "Організація серійного виробництва мікропроцесорних контролерів захисту і управління промисловими електродвигунами Logic Drive", ПП "ГідроАвтоматизація" м. Кропивницький (впровадження енергозберігаючих технологій); "Покращення умов технічного обслуговування, гарантійного та післягарантійного ремонту шкільних автобусів, великогабаритної колісної техніки, у т.ч. військової", ПП "Автодім-Олександрія", м. Олександрія (розширення видів послуг). Реалізація вказаних проектів дасть змогу створити 8 нових робочих місць.

"У 2017 році ми продовжуємо підтримувати наших підприємців. Облдержадміністрацією було подано відповідний бюджетний запит до проекту обласного бюджету на 2017 рік про передбачення коштів на фінансову підтримку малого і середнього бізнесу у сумі 1 млн. грн.", - наголосив заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Коломійцев. З них, за його словами, 800 тис. грн. буде спрямовано на надання фінансової допомоги суб’єктам малого і середнього підприємництва для реалізації бізнес-проектів. Вперше передбачається профінансувати 200 тис. грн. на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, отриманими підприємцями в банківських установах.

Під час засідання Наглядової ради регіонального фонду підтримки підприємництва було розглянуто низку проектів стосовно отримання фінансової підтримки.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool