Кропивницький: на «Ельворті» відбувся День відкритих дверей

Вересень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1462 | Коментарі: 0

24 вересня, традиційно до Дня машинобудівника на ПАТ «Ельворті» - День відкритих дверей.

Охочих подивитися на те, як зараз живе і розвивається завод, зібралося чимало. Вже протягом багатьох років завод «Ельворті» веде активну діяльність, спрямовану на професійну орієнтацію учнів.

Щороку в День відкритих дверей ми запрошуємо школярів, учнів технікумів і студентів ВНЗ ознайомитись з заводом. І цей рік не став винятком. Жителі нашого міста, ветерани заводу, партнери і навіть гості з інших міст, також відвідали наш захід. День відкритих дверей традиційно проводиться у нас в компанії для того, щоб гості змогли побачити, як працює одне з найбільших підприємств і які технології використовує у виробництві.

На сьогоднішній день, компанія «Ельворті» розширює асортимент виробництва, оновлює технологічну базу, зберігає кадровий потенціал, а також поповнює свій колектив молоддю, але на сьогоднішній день є брак кадрів, ми докладаємо всіх зусиль для відновлення престижу машинобудівних професій, таких як інженер, конструктор.

Першим етапом екскурсії став виставковий комплекс, в якому представлена сучасна техніка, яка виробляється в компанії «Ельворті». Виставковий комплекс один з найцікавіших етапів екскурсії - це майданчик, де відразу можна ознайомитися і з історією, і з сучасністю сільгоспмашинобудування. За рік, що минув з останнього Дня відкритих дверей, на підприємстві відбулось чимало змін, покликаних зробити умови роботи персоналу більш комфортними та ще більше оптимізувати виробничі процеси, які відповідають європейським стандартам. Тож, ті хто цього дня завітав на завод, мали змогу побачити всі ці зміни на власні очі. Особливий інтерес в учасників Дня відкритих дверей викликало нове обладнання. Інвестиції, вкладені в технічне переоснащення виробництва в минулому році - змінили виробничі цехи. Відвідувачі побачили виробничий процес зсередини і сучасне обладнання в роботі. Жителі міста спостерігали, унікальну техніку безпосередньо в роботі, прес-автоматів, установок для плазмового та лазерного різання металу, зварювального робота. Представники компанії також ознайомили гостей з успіхами заводу: за минулий рік підприємство значно покращило свої позиції на ринках країн СНД та Європи.

За весь день, завод відвідало 4748 осіб. Високий інтерес у жителів нашого міста до роботи заводу і їх позитивні відгуки, не залишають сумнівів - День відкритих дверей на «Ельворті» відбудеться ще не раз. Також на святі дарували сувеніри на згадку про завод «Ельворті». Щороку на нашому підприємстві проводиться День відкритих дверей. Ця зустріч дала зрозуміти жителям міста і гостям, що галузь сільськогосподарського машинобудування успішно розвивається і завод «Ельворті» цьому прекрасний приклад!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool