Кропивницький: міська рада проголосувала за реорганізацію пологового будинку «Святої Анни»

Листопад 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1288 | Коментарі: 0

Сьогодні, 17 листопада, у Кропивницькому продовжила свою роботу п’ята сесія міської ради.

Головним і найрезонанснішим питанням порядку денного став проект рішення про оптимізацію мережі лікувально – профілактичних закладів комунальної власності Кропивницького та реорганізацію пологового будинку № 2 ім. "Святої Анни" шляхом приєднання до пологового будинку № 1, внесений повторно до розгляду в кінці третього засідання чергової сесії.

27 голосів депутатського корпусу дали старт створенню в Кропивницькому двох надзвичайно важливих центрів – перинатального і гемодіалізного. Фактично у депутатів було достатньо часу, щоб досконало вивчити проблеми медичної галузі в обласному центрі і на момент голосування всі мали визначену для себе позицію.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Відповідно до прийнятого рішення, припиняється юридична особа – пологовий будинок № 2 ім. "Святої Анни" шляхом приєднання (реорганізації) до пологового будинку № 1.
Міська рада призначила комісію з реорганізації пологового будинку № 2 ім. "Святої Анни" на чолі із заступником міського голови Наталією Дзюбою.

Міська рада також встановила строк для заявлення кредиторами вимог до пологового будинку № 2 ім. "Святої Анни". Він складає два місяці з дня офіційного опублікування рішення щодо реорганізації юридичної особи.

Одночасно, управління охорони здоров’я ї міської ради забезпечить внесення змін до штатного розпису та кошторису доходів і видатків пологового будинку № 1, винесе на затвердження міської ради проект рішення про внесення змін до Статуту пологового будинку № 1, пов’язаних з приєднанням до нього пологового будинку № 2 ім. "Святої Анни" та проект рішення про створення комунального закладу «Міська лікарня № 2 м. Кропивницького», його Статут та структуру з місцезнаходженням за адресою: м. Кропивницький, вул. Ганни Дмитрян,1.
Контроль за виконанням даного рішення покладено на постійну комісію з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Секретар міської ради Андрій Табалов виконав приємну місію. Він вручив двом депутатам Катерині та Олександру Шамардіним подяки від директора та голови ради ЗОШ №2 за фінансову підтримку дуету "Пісенний зорепад", який успішно виступив на Всеукраїнському конкурсі "Галицькі самоцвіти" у Львові.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool