Кропивницький: медичні працівники обласних закладів отримають додаткові грошові виплати

Лютий 15, 2021 | Новини | Переглядів: 635 | Коментарі: 0

Під керівництвом голови постійної комісії Сергія Коваленка, за участі заступника голови обласної ради Дмитра Лінька відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та інвестицій.

Депутати обласної ради погодили спрямування фінансового ресурсу з обласного бюджету у сумі один мільйон гривень для забезпечення заходів по боротьбі з коронавірусом та його наслідками, для виплати грошової допомоги тим працівникам закладів системи охорони здоров'я обласного підпорядкування, які захворіли на COVID – 19 під час виконання професійних обов'язків.

Постійна комісія також погодила розподіл додаткової дотації у сумі 16,2 мільйони гривень для бюджетів територіальних громад Кропивницької, Гайворонської, Олександрійської, Світловодської міських та Добровеличківської селищної рад. Дані кошти будуть спрямовані на оплату енергоносіїв та комунальних послуг опорним закладам охорони здоров'я в госпітальних округах, що включені у проєкт реконструкції приймальних відділень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool