Кропивницький: лялькарі знову поїхали на фестиваль

Жовтень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

Сьогодні колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок підкорював журі і глядачів Всеукраїнського фестивалю театрів ляльок «Лялькова веселка», який протягом 3 - 7 жовтня проходить у Запоріжжі.

Інтерактивна казка-гра «Бука» М.Супоніна, у виконанні Інни Кущ, Олени Беляєвої, Максима Борисова та Івана Кучерука, завжди має успіх у малечі і дорослих, тому що талановиті актори яскраво взаємодіють з публікою і один з одним. Оригінальна режисура заслуженої артистки України Вікторії Ставріаніді-Стогодюк та Евеліни Новопашеної, разом зі сценографією і плетеними ляльками Оксани Шарій, у поєднанні з веселою музикою Володимира Бабіюка, занурюють глядача у дивовижний світ казки і створюють не лише чудовий настрій, а й важливий момент безпосередньої участі і впливу на казкові події, завдяки яким діти розуміють важливість дружніх стосунків.

Розподіляти номінації фестивалю будуть два журі: професійне, яке складається з представників театрів-учасників і дитяче, до якого увійшла творча дітвора міста.

Зважаючи на яскраву і захопливу реакцію глядачів, наші митці сподіваються на гідну відзнаку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool