Кропивницький: коли у місті будуть встановлювати безкоштовні лічильники

Січень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький є багатоповерхівки, у квартирах яких досі не встановлені газові лічильники, повідомляє FOTOINFORM.NET

Деякі містяни встановлюють лічильники газу за свій кошт, не дочекавшись обіцяного безкоштовного лічильника. Але таке встановлення потребує значних коштів. Кропивничани, які не в змозі встановити за власний кошт, чекають від газовиків, що їм встановлять безкоштовно цей прилад.

Так, коли у місті Кропивницький у цьому році розпочнуть встановлювати газові лічильники безкоштовно?

Таке запитання хвилює містян, які хочуть зекономити на платіжках за користування газом.

«Сьогодні зателефонувала у «КіровоградГаз» телефоном 56-13-53 та запитала, коли по вул. Ціолковського будуть встановлювати газові лічильники безкоштовно? Нащо мені відповіли, що ще навіть не прийнята програма. Коли ж тоді зателефонувати, запитала я. Мені відповіли, що треба передзвонити десь через місяць», - розповідає кропивничанка Наталя.

Багато містян сподіваються, що таку програму в нашому місті приймуть скоріше та почнуть встановлювати довгоочікувані, безкоштовні газові лічильники.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool