Кропивницький: коли містянам передавати покази електролічильника

Лютий 03, 2021 | Новини | Переглядів: 1338 | Коментарі: 0

Мешканцям Кропивницького нагадують, що передача показів лічильника передаються в період 2 останніх і 3 перших календарних днів поточного місяця.

Відповідно до п. 8.6.2 «Кодексу комерційного обліку електричної енергії»: індивідуальні побутові споживачі зобов'язані щомісяця зчитувати фактичні покази зі всіх лічильників, встановлених на об'єкті споживача та надавати їх відповідному оператору системи розподілу або ППКО (ПрАТ «Кіровоградобленерго» ППКО – постачальник послуг комерційного обліку електричної енергії – суб'єкт господарювання, який надає послуги комерційного обліку на ринку електричної енергії відповідно до вимог Закону України "Про ринок електричної енергії" та цього Кодексу) (на перше число календарного місяця, наступного за розрахунковим).

Відповідно до п. 8.6.3 «Кодексу комерційного обліку електричної енергії»: зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool