Кропивницький: головний рятівник області звертається до батьків

Листопад 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Найцінніший скарб батьків – їхні діти. Ростити і виховувати дитину –одне з найвідповідальніших завдань, яке включає багато напрямків: фізичний і розумовий розвиток, розвиток творчих здібностей, навчання моральним нормам, турбота про матеріальне забезпечення тощо.

Та головне, на мою думку, полягає у тому, щоб застерегти дитину від необачних вчинків. Не тільки в дитинстві, а й у дорослому житті. Адже, на жаль, немає такої можливості, щоб батьки завжди були поруч з дітьми. Саме тому ми повинні навчити їх самостійно визначати небезпечні фактори і ситуації та відповідно реагувати на них.

Вода, вогонь, газ, електричний струм – звичні для сучасної людини речі, але дитина повинна засвоїти, що будь-які порушення правил безпеки у поводженні з ними призведуть до лиха. Розкажіть сину чи доньці, чим небезпечні гроза, буревій, зсув, повінь, тонкий лід тощо. Що пустощі із сірниками можуть закінчитися пожежею, а безжальний вогонь може забрати навіть життя. Наголосіть, що смертельно небезпечно чіпати вибухонебезпечні предмети або будь-які підозрілі предмети, залишені чужі речі, іграшки, які можуть бути замаскованою вибухівкою. Навчайте дітей правилам безпеки і власним прикладом демонструйте їх. Не зважаючи на зайнятість, завжди знаходьте час для спілкування з вашими дітьми про цінність людського життя. Тільки тоді можна бути певним, що в майбутньому вони відповідально ставитимуться до власної безпеки й безпеки своїх близьких.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool