Кропивницький: голова облдержадміністрації доручив проінспектувати стан мосту Велика Скельова-Миронівка

Лютий 11, 2021 | Новини | Переглядів: 690 | Коментарі: 0

Голова обласної державної адміністрації Андрій Назаренко доручив ДП "Aгентство місцевих автомобільних доріг" Кіровоградщини обстежити стан мосту Велика Скельова-Миронівка у Світловодській громаді під час виїзного прийому громадян 10 лютого.

Жителі села Озера поскаржилися на стан споруди.

«Міст Велика Скельова-Миронівка є важливою артерією для жителів прилеглих населених пунктів. Найближчим часом фахівці обстежать стан мосту і за результатами ми вирішимо, що робити далі. Це буде реконструкція чи капітальний ремонт», – зазначив Андрій Назаренко.

Очільник області нагадав, цьогоріч у рамках програми «Велике будівництво» за ініціативою президента відбуватиметься реконструкція мостів і мостових переходів по всій території України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool