Кропивницький: фахівці Служби порятунку взяли участь у освітньому STEM-фестивалі

Квітень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

21 квітня на базі Льотної академії Національного авіаційного університету м. Кропивницький відбувся освітній STEM-фестиваль, який мав на меті зацікавити молодь сучасною наукою, розвинути інтерес та здібності дітей у різних галузях STEM-освіти і дати можливість учнівській аудиторії проявити себе. 

Під час фестивалю відбувались цікаві зустрічі, лекції, конкурси, виставки, презентації тощо. Локація Управління ДСНС в області була представлена на виставці «Професії майбутнього».

Усі охочі могли ознайомитись із матеріалами, що презентують професію рятувальника та поспілкуватись із фахівцями Служби порятунку щодо особливостей прийому на навчання та тонкощів роботи бійців ДСНС України. Крім того, локація Управління ДСНС в області несла і просвітницький месендж щодо виховання відповідального ставлення до життя у підростаючого покоління. Рятувальники демонстрували відвідувачам макети вибухонебезпечних предметів, розповідали про наслідки необережного поводження із пожежонебезпечними предметами та нехтування правилами пожежної безпеки. Також рятувальники розповсюджували серед молоді інформаційні листівки щодо правил безпеки життєдіяльності.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool