Кропивницький: два автобусних маршрути відчувають пасажирський голод, - Олександр Вергун (ВІДЕО)

Жовтень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 2208 | Коментарі: 0

Сьогодні, 31 жовтня, начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун під час прес-конференції розповів  журналістам про роботу великомісних пасажирських автобусів у Кропивницькому .

Сьогодні автобуси працюють у тестовому режимі, а управління розвитку транспорту та зв’язку здійснює моніторинг пасажиропотоків.

- Якщо на маршрутах №274 та №111б ми фіксуємо впродовж дня завантаження транспортних засобів на рівні 70%, то маршрути №103 і №123 відчувають поки що суттєвий пасажирський голод, - відзначив Олександр Вергун.

Також  Олександр Вергун повідомив, що з  2 листопада на лінії виходять автобуси №118, а з наступного тижня ще №116 та №104.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool