Кропивницький: до відповідальності притягнуто депутата-корупціонера

Лютий 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1211 | Коментарі: 0

За протоколом Кіровоградської місцевої прокуратури депутата Гаївської сільської ради Кіровоградського району притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу за вчинення корупційного правопорушення.

Чиновниця голосувала за прийняття рішення про виділення земельної ділянки у власність своєї доньки, при цьому не повідомив колегіальний орган про наявність реального конфлікту інтересів.

Суд першої інстанції не побачив в діях жінки складу адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та закрив провадження у справі.

Задля поновлення справедливості прокуратура оскаржила вказане рішення у суді апеляційної інстанції. Наразі, депутата Гаївської сільради визнано винною за ч.1 ст.172-7 КУпАП та призначено стягнення у виді 1700 грн штрафу.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool