Кропивницький: до рятувальників завітали маленькі щедрувальники

Січень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

Вже стало доброю традицією щорічне засівання рятувальників на щастя та добрі справи маленькими щедрувальниками – вихованцями дошкільного навчального закладу «Краплинка» м. Кропивницький.

Цей рік також не став винятком. Дітлахи, вбрані у традиційні українські народні костюми, завітали до Управління ДСНС в області, щоб привітати з Різдвом Христовим та Новим роком.

Вихователі та дітлахи, як і годиться, заспівали щедрівки для керівництва Управління ДСНС в області та виконали традиційний обряд – водіння Кози, що було напрочуд зворушливо та приємно. Рятувальники, звичайно, винагородили малих гостей солодкими гостинцями та запросили частіше приходити в гості.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool