Кропивницький: для студентів коледжу рятувальники провели семінарське заняття

Жовтень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

20 жовтня у м.Кропивницький працівники пожежно-рятувальної служби області спільно з фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели для студентів Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права імені М.П.Сая семінарське заняття щодо дій в умовах надзвичайної ситуації, зокрема пожежі.

Майбутнім економістам, підприємцям та юристам розповіли про причини виникнення пожеж, способи запобігання їм та дії при виникненні пожежі у місці масового перебування людей.

Після детальної лекції викладача навчально-методичного центру Миколи Стеця про правила, яких необхідно дотримуватись, щоб не спричинити пожежу, та про первинні засоби пожежогасіння, які застосовуються на ранніх стадіях займання, про індивідуальні засоби захисту органів дихання студентам і викладачам запропонували відпрацювати план евакуації. Студенти вишу після сигналу тривоги організовано під керівництвом педагогів та відповідно до плану залишили навчальні аудиторії та вишикувались на подвір’ї коледжу. Викладач безпечної життєдіяльності прокоментував евакуацію та вказав на помилки, яких варто уникнути в умовах реальної надзвичайної ситуації, оскільки від цього залежить порятунок життя.

Підсумовуючи сказане під час лекції, рятувальники закликали студентів не втрачати пильності, більше уваги приділяти власній безпеці та постійно удосконалювати свої знання основ безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool