Кропивницький: дитячі розваги прямо на пам'ятнику (ФОТО)

Серпень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1515 | Коментарі: 0

У соцмережах жваво обговорюють фотографію кропивничанки, на якій діти катаються прямо по меморіальній плиті «Жертвам Чорнобиля», повідомляє FOTOINFORM.NET

Цей пам'ятник, який знаходиться на центральній набережній обласного центру, «уподобали» хлопчаки для своїх розваг. Вони катаються, стрибають через пам'ятник, незважаючи, що для багатьох кропивничан це символ суму за загиблими у Чорнобильській катастрофі. Дуже погано, що батьки цих дітлахів не навчили поважити пам'ять та берегти пам'ятники історії.

Кропивничани по різному пишуть свої коментарі до цієї фотографії, хтось засуджує, а хтось не бачить в цьому нічого протиправного.
Мабуть, потрібно міській владі біля кожного пам'ятника у місті ставити попереджувальні знаки про штраф за руйнацію пам'ятників у місті. Можливо тоді наша нова поліція буде реагувати на такі випадки, бо сьогодні діти тільки стрибають, а завтра інші можуть і пошкодити. А підлітки може зрозуміють, що для дитячих розваг є спортивні та дитячі майданчики.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool