Кропивницький: деякі категорії містян звільнили від сплати за адмінпослуги (перелік)

Травень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 1167 | Коментарі: 0

Окремі категорії мешканців Кропивницького звільнені від необхідності сплачувати вартість адмінпослуг при їх отриманні. Відповідне рішення ухвалив депутатський корпус під час засідання двадцять першої сесії міської ради , повідомляється на сайті міськради

Проект рішення «Про звільнення у 2020 році окремих категорій осіб від оплати вартості адміністративної послуги, яка зараховується до бюджету міста Кропивницького» підготував і представляв департамент надання адміністративних послуг міської ради.

У рішенні, зокрема, йдеться про звільнення від оплати вартості адміністративної послуги за оформлення, у тому числі замість втрачених або викрадених, обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, 70% якої зараховується до бюджету міста, окремих категорій громадян, які зареєстрували своє місце проживання на території міста.

До таких категорій належать:

- громадяни, віднесені до першої та другої категорії постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи;
- особи з інвалідністю Другої світової війни та сім'ї воїнів, партизанів, які загинули чи пропали безвісти, і прирівняні до них у встановленому порядку особи;
- особи з інвалідністю І та ІІ груп;
- учасники бойових дій та осіб, прирівняних до них, у тому числі учасники антитерористичної операції, учасники операції Об'єднаних сил;
- ветерани Другої світової війни;
- діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування;
- батьки та діти багатодітних сімей;
- особи у віці від 80 років;
- бездомні особи та безпритульні діти, при наявності певного статусу;
- особи, які відбували покарання у виді позбавлення волі на певний строк, а також звільнені від подальшого відбування зазначеного виду покарання на підставах, передбачених законом.
 

Одночасно, депутати підтримали зміни до рішення міської ради Кропивницького від 31 січня 2019 року № 2280 «Про затвердження Програми реалізації вимог Закону України «Про адміністративні послуги» на 2019-2020 роки».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool