Кропивницький: День Японії відбувся в бібліотеці

Квітень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

5 квітня 2016 року під час візиту до Японії Президент України Петро Порошенко оголосив про те, що 2017 рік буде Роком Японії в Україні.
Що ж ми знаємо про цю унікальну країну?

Познайомитися з історією, літературою, мистецтвом країни, де сходить сонце( так називають Японію), запросили своїх читачів бібліотекарі філії №21міської централізованої бібліотечної системи. Японія - країна надзвичайно працьовитих людей, країна унікальних традицій. Одна з яких чайна церемонія

Запропонували бібліотекарі своїм відвідувачам майстер-клас з виготовлення квітучої сакури та уроки японської каліграфії. В поетичній майстерні «Поезія, що відображує світ», читачі продемонстрували свої творчі здібності по створенню японських віршів хайку та ілюстрацій до них. Літературний театр, організований при бібліотеці, презентував виставу за мотивами японської народної казки «Сватання мишки». Знайшлося багато бажаючих сфотографуватися біля виставки орігамі «Гілка сакури».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool