Кропивницький: декларацію акцизного податку доповнено двома додатками

Грудень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що з 22.11.2016 року набрав чинності Наказ Міністерства фінансів від 26.09.2016 № 841 «Про внесення змін до форми декларації акцизного податку та Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку», яким внесено зміни до Наказу Міністерства фінансів України від 23.01.2015 року №14 «Про затвердження форми декларації акцизного податку, Порядку заповнення та подання декларації акцизного податку».

Зокрема, декларацію акцизного податку доповнено двома додатками:

1) Додатком 11 «Розрахунок суми акцизного податку з реалізації пального відповідно до підпункту 213.1.12 пункту 213.1 статті 213 Кодексу», який обов’язково заповнюється всіма платниками акцизного податку з реалізації пального (в тому числі виробниками) незалежно від того чи був у звітному періоді об’єкт оподаткування;

2) Додатком 9 «Заява про порушення особою, яка реалізує пальне, порядку заповнення та/або порядку реєстрації акцизної накладної/розрахунку коригування».

До порядку заповнення та подання декларації акцизного податку внесено зміни до розділів звітності, в яких декларуються податкові зобов’язання з реалізації пального (розділ В), та податкові зобов’язання з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів (розділ Д).

Платники акцизного податку, у тому числі особи, які реалізують пальне, повинні звітувати за новою формою декларації за грудень 2016 року у січні 2017 року.
Наказ №841 опубліковано в «Офіційному віснику України» від 22.11.2016 №90.

Кіровоградська ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool