Кропивницький: чоловіка пограбували майже в центрі міста

Травень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Вчора, 12 травня , близько 22-ї години вечора, патрульні отримали повідомлення про грабіж на вулиці В. Пермській.

Черговий поліції охорони повідомив, що до нього звернувся потерпілий, який розповів, що невідома особа, без застосування фізичної сили, вихопила у потерпілого з рук мобільний телефон та зник у невідомому напрямку.

Патрульні миттю прибули на місце події, де на них вже чекали заявник та потерпілий. Отримавши прикмети злочинця, патрульні почали обстежувати прилеглу територію.
Неподалік від місця події, охоронці порядку виявили 34-річного громадянина, що підпадав під орієнтування. Чоловіка одразу затримали.

Потерпілий впізнав свого кривдника. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Чоловіка, що може бути причетним до пограбування, доставили до міського відділку поліції.

Вчора, 12 травня , близько 22-ї години вечора, патрульні отримали повідомлення про грабіж на вулиці В. Пермській.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool